Planten en verplanten

Een groene omgeving geeft veel meer woongenot, daarom is het belangrijk om bomen en struiken te planten. Hierin kunnen wij u van dienst zijn door het geven van advies en het planten van de bomen. Welke soort past in onze situatie, wanneer kunnen we het beste planten, welke grootte moeten we hebben enz. allemaal vragen die gesteld worden voor het planten.

Het komt voor dat bomen behouden kunnen worden door ze te verplanten. Met behulp van machines halen we de bomen uit de huidige standplaats en verplaatsen die naar de nieuwe standplaats. 

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Planten

Het planten van bomen lijkt een makkelijke klus om te doen. Echter worden er altijd nog veel fouten gemaakt waardoor de kans op een succes teleurstellend kan zijn. De correcte planttijd, goede voorbereiding van de plantplaats, de juiste diepte en goede nazorg kunnen zorgen voor een geslaagde aanplant. 

Verplanten

U wilt de tuin herinrichten of openbare ruimte maar de boom of bomen staan op de verkeerde plek, toch wilt u die behouden. Met de juiste voorbereiding, uitvoering en nazorg kunnen we met succes de boom of bomen verplanten. Hiermee behoud u de boom en ook de uitstraling.

Groeiplaatsverbetering