Diensten

Het werk wat wij doen is een specialistisch vak, daarom kan u het beste kiezen voor vakmensen. Door uw bomenwerk uit te laten voeren door ons weet u zeker dat het goed en zorgvuldig gaat. Het certificaat ETW is hiervan het bewijs, dit is een opleiding volledig gericht op de boomverzorging.

Er zijn allerlei verschillende redenen waarom we bomen snoeien. Het kan zijn dat de takken tot uw dak groeien of het verwijderen van dood hout voor de veiligheid. Wij komen bij u langs om passend advies te geven en het juist uit te voeren. Voor verdere toelichting klik op de titel Snoeien.

Door verschillende redenen kunt u beslissen een boom weg te willen halen. Dankzij verschillende technieken kunnen wij snel en veilig uw boom of bomen rooien. Voor verdere toelichting klik op de titel Rooien.

Als een boom is gerooid door ons of door u zelf dan blijft de stobbe nog over. Het kan natuurlijk geen kwaad maar als u daar een nieuwe boom wilt plaatsen of het opnieuw wilt inrichten dan zal de stobbe moeten worden verwijderd. Voor verdere toelichting klik op de titel Stobbenfrezen.

Als u met vragen zit over uw bomen of twijfelt over de gezondheid daarvan dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij hebben de kennis en ervaring om de bomen te beoordelen en samen met u een plan op te stellen om bijvoorbeeld schade of problemen te voorkomen. Voor verdere toelichting klik op de titel Advies en boomveiligheid.

Een groene omgeving geeft veel meer woongenot, daarom is het belangrijk om bomen en struiken te planten. Hierin kunnen wij u van dienst zijn door het geven van advies en het planten van de bomen. Welke soort past in onze situatie, wanneer kunnen we het beste planten, welke grootte moeten we hebben enz. allemaal vragen die gesteld worden voor het planten.

Frezen van een beuken stobbe.