Rooien

Door verschillende redenen kunt u beslissen een boom weg te willen halen. Dankzij verschillende technieken kunnen wij snel en veilig uw boom of bomen rooien.

Met onze machines hebben wij ook de mogelijkheid het groenafval te versnipperen en af te voeren. Zelfs de boomstronk kunnen wij verwijderen hierover leest u meer door op de link te klikken Stobbenfrezen.

Klimtechnieken

Onze gecertificeerde klimmers kunnen al klimmend de boom in delen naar beneden zagen. Met behulp van verschillende technieken zijn de meeste bomen hierdoor goed te rooien. 

We beschikken over nieuw materiaal en zijn goed opgeleid om dit werk te mogen uitvoeren.

Versnipperen en afvoeren

Wij beschikken over een versnipperaar die tot 25cm in diameter takken kan versnipperen. Samen met onze opvangbak op de bus is dit de ideale manier om het groenafval af te voeren. Dit alles kan in één werkgang plaats vinden, hierdoor beperken wij het heen en weer rijden tijdens de klus en besparen we op kosten en uitstoot.

"De snipperbus" met versnipperaar.

Boom rooien met behulp van de telekraan.

Telekraan

Soms bestaat de situatie dat het rooien sneller en veiliger is uit te voeren met behulp van een telekraan. Hierbij hijsen we de boom in delen of in z'n geheel op en laten dit zakken waar er ruimte is om het te verwerken. Hierdoor besparen we veel tijd en het is bovendien een veilig manier van werken.